Bokföring, bokslut och skattedeklarationer

De viktigaste tjänsterna inom ekonomiförvaltning

En sakkunnig redovisningsbyrå är en partner värd sin vikt i guld, eftersom det ger dig möjligheten att frigöra tid för produktivt arbete. Låt Oy Accountia Partners Ab:s proffs ta hand om bokföring, bokslut och deklarationer, så du kan koncentrera sig på dina arbetsuppgifter. Vår redovisningsbyrå betjänar tillförlitligt och mångsidigt såväl nya, nystartade företag som erfarna företagare, på tre språk. Vårt kontor är beläget i Helsingfors, men enligt överenskommelse kan vi även betjäna kunder på längre avstånd. Kontakta oss för att diskutera vilken typ av redovisningstjänster just ditt företag behöver!

Bokföring

Bokföringen är hörnstenen i företagets ekonomiska förvaltning. Bokföringen som kräver både precision och noggrannhet kräver också mycket av en företagares dyrbara tid, vilket talar för att outsourca bokföringen till en redovisningsbyrå. Vi kan komma överens om det mest lämpliga samarbetssättet och sköta bokföringen antingen dagligen eller månatligen.

Bokslut

Av din redovisningsbyrå får du ett tydligt och omfattande bokslut för att hjälpa dig få en realistisk helhetsbild av ditt företags ekonomi. Bokslutet hjälper också till vid utvecklingen av verksamheten, med tydliga siffror och avslöjande av möjliga svagare områden. I synnerhet nya entreprenörer kan ha nytta av att vid behov gå igenom bokslutet noga, så detaljerna med säkerhet blir bekanta.

Skattedeklarationer

Även företagets skatteärenden sköts behändigt via oss. Vi ser till att skattedeklarationen är korrekt ifylld och returneras i tid. Vi går också gärna igenom skattedeklaration tillsammans, om så önskas.

Övriga tjänster