Kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset

Tärkeimmät taloushallinnon palvelut yritykselle

Osaava tilitoimisto on kullanarvoinen kumppani, sillä sen ansiosta pystyt vapauttamaan aikaa tuottavalle työlle. Anna Oy Accountia Partners Ab:n ammattilaisen hoitaa kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset, jotta sinä voit keskittyä työntekoon. Tilitoimistomme palvelee luotettavasti ja monipuolisesti sekä uusia, vasta aloittelevia yrityksiä että kokeneempia konkareitakin kolmella kielellä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta sopimuksen mukaan voimme palvella asiakkaita hieman kauempanakin. Ota yhteyttä niin katsotaan, minkälaisia tilitoimistopalveluja juuri sinun yrityksesi tarvitsee!

Kirjanpito

Kirjanpito on yrityksen taloudenpidon kulmakiviä. Tarkkuutta ja huolellisuutta vaativat kirjanpitotoimet vaativat kuitenkin paljon yrittäjän kallisarvoista aikaa, joten siksi on järkevää ulkoistaa kirjanpito tilitoimistolle. Voimme aina sopia sinulle sopivimman asiointitavan ja toteuttaa kirjanpidon joko päivittäin tai kuukausittain.

Tilinpäätökset

Tilitoimistomme kautta saat selkeän ja kattavan tilinpäätöksen, jonka avulla saat realistisen kokonaiskuvan yrityksesi taloudesta. Tilinpäätös auttaa osaltaan myös kehittämään yrityksesi toimintaa, kun kaikki nähdään numeroiden valossa ja mahdolliset heikot osa-alueet paljastuvat. Erityisesti uusien yrittäjien kanssa voimme tarvittaessa käydä tilinpäätöksen tarkkaan läpi, jotta yksityiskohdat tulevat varmasti tutuiksi.

Veroilmoitukset

Myös yrityksen veroasiat hoituvat kätevästi kauttamme. Huolehdimme, että veroilmoitus on täytetty oikein ja palautetaan ajoissa. Myös veroilmoitus voidaan käydä yhdessä läpi, mikäli niin haluat.

Muut palvelut